Sommerlund Pizza

En rejse i pizzaens verden !

Valg af mel...... her bruger jeg altid tipo 00 mel, vælg mel af god kvalitet.

Gær..... her afgør hævetiden hvor meget der skal bruges, men jeg bruger for det meste tørgær

formning af pizzaen..... brug altid dine hænder og ikke kagerulle, tryk luften ud mod kanten.

pizzasaucen...... brug ikke for meget pizzasauce, og husk du kan fryse resten til næste gang.

Ost..... leg lidt med forskellige ostetyper, men husk det der er revet i forvejen ikke er det bedste.

fyld....... brug ikke for meget fyld, og husk det er her du må lege og være kreativ, brug altid friske råvarer, af høj kvalitet.

bagning af pizzaen.......brug en bagesten, og husk du behøver ikke en ovn til en million, bare hyg med det, din familie vil elske dig for det

topping..... top din pizza med masser af krydderurter, olier, saucer, og meget andet, husk surt, sødt, salt.

lav rigeligt dej........ når du er igang kan du lige så godt bage nogle ekstra pizzaer, de kan fryses og tages direkte fra Frost og ind i en 250 grader varm ovn, ungerne vil elske det.....

husk det vigtigste...... kærlighed og leg.