Sommerlund Pizza

En rejse i pizzaens verden !

Salsa verde

Ingredienser til Salsa Verde
2 ansjosfileter
2 æggeblommer
2 stilke bredbladet persille
1 lille rødløg
1 fed hvidløg (gerne syltet)
1 spsk. små kapers
½ tsk. god, stærk sennep
1 spsk. hvidvinseddike
2 dl ekstra jomfru olivenolie
Salt og friskkværnet peber

Tilberedning af Salsa Verde

Læg ansjoserne i blød i koldt vand (udblødning og af-saltning….). Kog æggene i 10 minutter, sådan de bliver hårdkogte.
Tag imens bladene af persillestilkene, skyl bladene godt og hak dem groft. Hak rødløget i fine små tern, og gør det samme med hvidløget. Skær de små kapers i halve.
Pil æggene og tag blommerne ud – og mos blommerne med en gaffel sammen med sennep og hvidvinseddike. Bland halvdelen af olivenolien i.

Tag ansjoserne fra vandet, skyld dem godt under rindende vand og hak dem groft.

Og så skal det hele blandes!
Bland persille, rødløg, hvidløg og kapers med ansjoserne. Tilsæt æggeblomme-blandingen og rør godt, mens du tilsætter den resterende olivenolie lidt efter lidt.

Inden du har brugt al olien, tilsæt da salt & peber efter smag.

Dette tilbehør er fantastisk i små klatter på din pizza efter den er bagt.

kan du ikke lide ansjoser så undlader du dem bare og tilsætter et par skefulde kapers ekstra ❤️